Aspirin: Anti-Aging Pill

Aspirin: Anti-Aging Pill
Aspirin: Anti-Aging Pill
Anonim

Aspirin, den lille pille, der pakker et slag mod hjertesygdomme og slagtilfælde, kan prale med et andet sundhedsanprisning: reducere dine chancer for at have kræft og dø af kræft, hvis du får en. Et andet plus? Det kan hjælpe din hud til at se yngre, længere og bekæmpe acne at starte!

KOLONNE: Den virkelige aftale med aspirin og dit hjerte

Aspirin er en blodfortynder af naturen, så du holder dine skibe klarere af blodpropper, hvilket giver dig lavere risiko for hjerteanfald og slagtilfælde. Men en lang række nyere analyser har set aspirins virkninger på flere kræftformer. I en, University of Oxford forskere rapporterede, at risikoen for at få kræft (og døde af kræft) af brystet (din), æggestokke (din), prostata (sandsynligvis hans), spiserør, tyktarm og endetarm (både køn) og hjerne (udfyld dette) faldt væsentligt - ligesom 30 til 60 procent mindre dem, der tager daglig aspirin i tre år eller mere. Aspirins beskyttende virkninger holdt op for forskellige former for kræft og forhindrede dem i at sprede sig også: bryst-, lunge-, hjerne-, spiserør- og tyktarmscancer for blot at nævne nogle få. Og tag aldrig hormonbehandling eller p-piller uden aspirin (se kapitel 10 i "Du: Bliv ung" for et helt kapitel mere om det).

QUIZ: Leder du dit sunde liv?

Der er to mistænkte måder det kan hjælpe med at bekæmpe kræft. For det andet forhindrer aspirin et enzym, som ellers ville fremme tumorvækst. Det har også en stor betændelsesdæmpende komponent - og for meget af denne form for irritation kompromitterer celler, hvilket gør dem sårbare for unormal vækst.

Det er denne betændelsesbekæmpende effekt, der hjælper aspirin langsom aldring - en stor fordel for din hud. Inflammation tager sin vejafgift på huden på en række måder - herunder acne, rosacea og synlige tegn på aldring som rynker og skælende hud.

Høje niveauer af betændelse forårsager en hurtigere kollagenafbrydelse, som kan fremskynde aldringsprocessen. Kollagen hjælper med at give din hudstruktur, så den bliver fuld, glattere og elastisk. Når det bryder ned, begynder huden at sænke, rynke og se mindre levende ud.

MERE: Påstand: En pille for at slette aldring

Et andet aspirin plus? Bekæmpe breakouts. Acetylsalicylsyre i aspirin er en nær slægtning til salicylsyre, som er en dermatolog favorit til at behandle acne. Selvom forbindelserne ikke er helt ens, sværger nogle mennesker ved aspirinmasker for at berolige den store, røde sit.

Du skal bare lave en pasta af knust aspirin og sprede det på dit ansigt for at reducere betændelse og fjerne olie og døde hudceller. Hvis du ikke er kandidat til daglig oral aspirin, giv den denne aktuelle skønhedsbehandling en prøve!

Hvem skulle gerne tage en daglig aspirin? Ikke alle. Men en stor risiko er GI forstyrret og GI blødning. Du kan minimere dem ved at tage et halvt glas varmt vand før og efter din to baby aspirin er en dag (den dosis, vi anbefaler at diskutere med din doc). Nu hader vi at fortælle dig at se din doc-men her skal du. Kun din læge kan hjælpe dig med at beslutte, om fordelene ved daglig aspirin virkelig vil opveje dine risici, så konsulter dig, før du tilføjer aspirin til din daglige rutine.

MERE: Pop en pille for et længere liv?

Populært emne.