Læs dig selv slank

Læs dig selv slank
Læs dig selv slank
Anonim

Hvad er den første ting du gør, når du er i butikken og overvejer et nyt køb af fødevarer? Hvis du scanner ernæringsetiketten på bagsiden, er chancerne for, at du er i en sundere vægt end dine venner, der bare kaster mat i indkøbsvognen. Der er en masse data, der kan ryges op. I en undersøgelse, der analyserede en omfattende National Health Interview Survey (NHIS) af Centers for Disease Control and Prevention (CDC), fandt universitetet i Santiago de Compostela, at kvinder, der læser fødevaremærker, vejer mindre end dem, der ikke gør det. MERE: Calories On Restaurant Menus, Understated Hvis dette ikke er nogen overraskelse for dig, skal du høre følgende: Disse forsigtige forbrugere afvejede næsten ni pund mindre, og havde således et væsentligt lavere kropsmasseindeks (BMI). Imponeret endnu? Flere kvinder læser etiketter (75%) end mænd (58%), og vægteffekten er stærkere for kvinder (måde at gå på, damer). Omkring halvdelen af byens beboere kigger regelmæssigt på etiketterne. Bymæssige indstillinger er de mest madbevidste. Andre mennesker, der var mere tilbøjelige til at være opmærksomme på ernæringsmæssige oplysninger? Dem med gymnasium og videregående uddannelse (så du gjorde Vær opmærksom på sundhedsklasse!). På ryggen, rygere er ikke læse op på næringsindhold så meget som deres røgfri venner. En usund vane begynder ofte en anden. Men uanset hvor du falder i disse demografier, er det nemt at begynde at gøre den enkle indsats for at se, hvad din mad virkelig er lavet af. QUIZ: Hvad var der i din kost i dag? Fødevarer uden mærker (frugt og grøntsager!) Er guldstandarden, men når de står over for en madmærke, jo færre ingredienserne er, desto bedre. Undtagelsen? Bo langt væk fra spiser med nogen af disse madkriminaliteter, der er opført i begyndelsen af ingredienserne

  • Enkle sukkerarter- Alt der slutter i "ol eller" ose "er alkoholer, der hurtigt bliver til sukker. Overskydende sukker svækker proteiner i din krop, der direkte aldrer dine led, arterier og immunsystem. Undgå mere end 4 gram sukker pr. Portion.
  • Beriget, bleget eller raffineret mel (fjernet af dets næringsstoffer) - Disse carbs bliver hurtigt til sukker i blodbanen.
  • Kig efter "helkorn" i stedet. Det tager længere tid at vende sig til sukker, opholder sig i tarmene og holder dig fuld! Hvis det ikke er opført først, er det ikke 100 procent helkorn.
  • Høj fructose majssirup- Dette syntetiske sukker afbryder ikke dine sultsignaler, er forbundet med vægtforøgelse og vægtrelaterede sygdomme.
  • Mættet fedt- Kan øge dårlige kolesterolniveauer i blodet. Undgå at have mere end 4 g mættet fedt om en time.
  • Transfedt- Hold dig væk fra dette kunstigt fremstillede fedtstof. Det kan ødelægge dit stofskifte på en sådan måde, at det fremskynder hævelsen af plaque i dine arterier - stor anfald på dit hjerte! Lad ikke udtrykket "delvist hydrogenerede vegetabilske olier" narre dig

Dette er langt fra en komplet vejledning om ernæringsmærket, men her er et sidste tip til at se ud: Hvis etiketten skriker, at den er "fedtfri" eller "nul transfedt", så kan den blive fyldt med sukker. MERE: Er fedtfattige fødevarer, der gør dig fedt?

Populært emne.